Ansvarlighed

BTX Group er en af de største leverandører af mode til kvinder inden for de nordiske lande.

Gennem ca. 5.000 selvstændige forhandlere tilbyder vi hver dag forbrugerne et bredt udvalg af beklædning med fokus på høj kvalitet til fornuftige priser.
BTX Group, der tidligere hed Brandtex fejrer i 2015 sit 80 års jubilæum, og har i dag 150 medarbejdere og en omsætning på omkring 500 mio kr.

Mål

BTX Group ønsker at drive en profitabel forretning med udgangspunkt i kundernes behov på et bæredygtigt grundlag.
Koncernens Corporate Responsibility-politik er baseret på en række internationalt anerkendte principper inden for områderne menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption. I overensstemmelse med disse principper for ansvarlighed ønsker koncernen at sikre en ordentlig behandling af alle interessenter, minimere eventuelle negative påvirkninger på miljøet og bidrage til gensidigt fordelagtige økonomiske resultater.

Vi stræber efter at indgå i et udviklende samarbejde med vores leverandører eksempelvis ved brug af blandt andet selv-evaluering og træning.

Ansvar

Vores Corporate Responsibility Policy består af et overordnet sæt af principper, der er beskrevet og operationaliseret i koncernens Code of Conduct her.
Koncernens øverste ledergruppe sikrer forankringen af ansvarligheds-politiken i de overordnede beslutninger i virksomheden.
Koncernen har udarbejdet en række forretningsgange i forbindelse med implementeringen af CR i organisationen. Overholdelsen af forretningsgangene for CR valideres internt.

BTX Group har tiltrådt Modebranchens Etiske Charter, som fokuserer på tre kerneværdier, der omhandler ansvarlighed, medmenneskelig respekt og sundhed.