logo signature

Signature er målrettet selvbevidste kvinder, der ønsker en individuel, feminin og elegant tøjstil. Signatur-kvinden er ikke bange for at skille sig ud fra mængden. 

Signature kickstarter den nye forårssæson 2022 med et farveorgie af smukke, pink toner kombineret med sand og navy. Det følgende farvetema er centreret om klare blå nuancer. I en tidløs sammensætning med sand udstråler kombinationen ro og balance, mens sæsonens næste farverække giver ny energi med en frisk orangerød farve og en delikat farverække af forskellige blå toner inspireret af havet og himlen. 

Læg også mærke til den smukke farverække, der omfavner naturen med abrikos, gul og koral kombineret med off-white og olivengrøn. 

Kollektionen er opbygget i farveharmonier, der gør det nemt at mixe og matche de enkelte dele.

Signature DeLuxe

Signature DeLuxe er til kvinden, der ønsker ekstra raffinement samt endnu højere kvalitet og modegrad. Farverne til Spring 2022 er inspireret af Nordens lys og byder på de smukkeste blå nuancer.
Deluxe-serien indeholder endvidere stærke, ensfarvede styles med fokus på materialets struktur og designmæssige detaljer.

blouse-213561-pants-213566
blouse-213705-shorts-213563
dress-212821
dress-213489
dress-213494
dress-213498
dress-213502

Den stribede pullover er et af sæsonens key items, og den kommer i både tidløse udgaver med maritimt inspirerede striber og i delikat colour-blocking.
Både veste og quiltede jakker er desuden must-haves fra Signature til forår/sommer 2022. Også elegante kjoler – herunder flere designs med let ballon-shape – er blandt sæsonens vigtige nyheder.

En serie smarte bukser fås i neutrale farver, så de kan kombineres på tværs af de farverige temaer.

Signature logo

Contact us

Use this contact form to get in contact with us. We will get back to you as soon as possible.